Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-30@02:03:17 GMT

تغییرات شرکت و نحوه ثبت تغییرات

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۵۶۳۲۶

تغییرات شرکت و نحوه ثبت تغییرات

در کل در طول فعالیت یک شرکت می تواند هر لجظه تغییراتی را در ساختار شرکت ایجاد کند که شامل مواردی مانند : تغییر آدرس شرکت ( به دلیل اجاره مکان شرکت اکثر شرکت ها این تغییر را همه ساله دارند ) , تغییر موضوع فعالیت ( بیشتر شرکتها در طول مدت فعالیت وارد بخشهایی دیگر تجاری می شوند که در این صورت نیاز به تغییر موضوع شرکت دارند ) , تغییر نام شرکت ( به ندرت اتفاق می افتد که شرکتی نام خود را تغییر دهد مگر اینکه شرکت به صورت کلی به افراد دیگری انتقال پیدا کرده باشد) , تغییر اعضای هیئت مدیره , مدیر عامل و … ( تغییرات سمت در یک شرکت بیشتر اتفاق می افتد).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بین موارد ذکر شده ساده ترین تغییر می تواند مربوط به تغییر آدرس شرکت باشد که دلایل مختلفی را شامل می شود که باید در اداره کل ثبت شرکتها و موسسات ثبت شود. همچنین باید خاطر نشان کنیم که هر یک از این تغییرات توسط کارشناسان مربوطه به صورتن دقیق بررسی و کارشناسی می شود و در نهایت بعد از تایید کارشناس رسما اقدام به ثبت می شود . در غیر این صورت تمام تغییرات اعمال شده در شرکت غیر قانونی بوده و مشکلاتی را در شرکت به وجود خواهد آورد .

آدرس :

تهران میرداماد غربی کاووسیه بعد از کوچه نور به سمت خیابان ولی عصر (نرسیده به ولی عصر) پلاک ۳۴۹ طبقه ۱۲ واحد شمالی واحد ۲

۰۹۱۲۲۹۳۸۲۱۸

۰۲۱۸۸۶۶۰۵۸۱

خدمات تغییرات شرکت انحلال شرکت افزایش سرمایه شرکت تغییر آدرس شرکت تغییر نام شرکت کاهش سرمایه شرکت تغییر موضوع شرکت نحوه ثبت تغییرات شرکت

صاحبان شرکتها باید برای هر نوع تغییری در شرکت جلسه ای تشکیل دهند و تصمیمات در این جلسه گرفته می شود . و برای اعمال تغییرات ؛ تصمیمات گرفته شده را به اداره ثبت شرکتها اعلام می کنند تا این تغییرات به صورت قانونی ثبت شود . در ادامه سعی می کنیم به صورت کامل نحوه ثبت تغییرات شرکت ها را شرح دهیم با ما همراه باشید .

در بین موارد ذکر شده ساده ترین تغییر می تواند مربوط به تغییر آدرس شرکت باشد که دلایل مختلفی را شامل می شود که باید در اداره کل ثبت شرکتها و موسسات ثبت شود. همچنین باید خاطر نشان کنیم که هر یک از این تغییرات توسط کارشناسان مربوطه به صورتن دقیق بررسی و کارشناسی می شود و در نهایت بعد از تایید کارشناس رسما اقدام به ثبت می شود . در غیر این صورت تمام تغییرات اعمال شده در شرکت غیر قانونی بوده و مشکلاتی را در شرکت به وجود خواهد آورد .

راهنمای تغییرات شرکت

همیشه در انتهای سال مالی شرکت برخی از تغییرات ثبتی نیاز است انجام دهد.

پلمپ دفاتر

طبق قانون ، بعد از ثبت شرکت باید یکسری دفاتر به منظور ثبت هزینه ها و درآمد های شرکت تهیه شود. این دفاتر شامل دفاتر روزنامه ، دفتر کل و هر دفتری که دادگستری ضروری بداند، می باشد. این دفاتر قبل از نوشته شدن باید توسط اداره ثبت پلمپ شود.

بعد از ثبت شرکت، پلمپ دفاتر قانونی ۱۴۰۰ یک کار ضروری می باشد و در صورت عدم اقدام شرکت مشمول جریمه مالیاتی خواهد شد. قبل از اینکه جزئیات و اطلاعات کاملی در رابطه با پلمپ دفاتر ارائه دهیم باید با دفاتر روزنامه، دفتر کل، دفتر دارایی، دفتر کپیه یا اندیکس آشنا شوید.

تغییر آدرس شرکت

تغییر محل کنونی شرکت به محل جدید آن حتما باید در سامانه اداره ثبت شرکتها , ثبت شود . محل قانونی شرکت در ابتدای ثبت شرکت در یکی از بند های اساسنامه شرکت (بند ۲ یا ۳ اساسنامه) قید می شود که در ابتدای ثبت شرکت نیاز نیست حتما ملک اداری باشد ولی موقع فعالیت حتما باید این مکان یک ملک اداری و تجاری باشد و باید دقت کنید که بعد از ثبت شرکت تا دو ماه این مکان اداری را باید تعیین کنید .
بعد از گذشت فعالیت شرکت در یک آدرس قانونی امکان دارد که در مجمع فوق العاده عمومی شرکت تصمیم بر تغییر ادرس شرکت گرفته شود لذا بهتر است که در اساسنامه شرکت به جای اشاره به آدرس دقیق شرکت شهر محل تاسیس شرکت قید شود که موقع تغییر آدرس دیگر نیاز به تغییر اساسنامه شرکت نباشد .

تغییر نام شرکت

انتخاب نام برای شرکت در زمان تاسیس اهمیت زیادی دارد ؛ در خیلی از موارد شاهد بودیم که نام شرکت برای متقاضیان زیاد اهمیت ندارد و مهم این است که کار ثبت شرکت به سرعت انجام شود تا بتوانند به صورت قانوی کار خود را آغاز کنند . اما بعد از گذشت زمان و فعالیت شرکت در حوزه کاری خود نام شرکت اهمیت زیادی پیدا می کند .
دلایل محدودی برای تغییر اسم شرکت وجود دارد که از این دلایل می توان به مواردی مانند : سلیقه شخصی صاحبان شرکت ها , به علت تغییر در نوع بازاریابی , تغییر در ساختار سیلاب های اسم شرکت , مشکلات نام قبلی شرکت , همخوانی شرکت با برند محصولات و خدماتی که شرکت ارائه می کند.
باید توجه داشت که بعد از تغییر نام شرکت هیچ نوع تغییری در ماهیت شرکت از جمله : شماره ثبت , سال تاسیس , شناسه ملی شرکت , و … ایجاد نمی شود.

تغییر موضوع شرکت

هر شرکتی با موضع خاصی تاسیس می شود و اهدافی را در زمینه خاصی دنبال می کند از این رو تغییر موضوع شرکت بیانگر این است که زمینه فعالیت شرکت تغییر می کند . موضوع شرکت در موقع تاسیس در یکی از بند های اساسنامه ( بند ۲ یا ۳) قید می شود که محدوده فعالیت و هدف شرکت را می رساند . موضع فعالیت شرکت که صریحا در اساسنامه آورده می شود مانع از این می شود که مدیران اجرایی خارج از چهارچوب فعالیت شرکت کارهایی انجام دهند و سرمایه شرکت را در زمینه های نامرتبط صرف کنند .

با تمام این توصیفات بعد از ثبت شرکت و طی فعالیت آن امکان دارد که بر اساس تصمیمات مجمع فوق العاده عمومی متشکل از شرکا , سهامداران , بازرسین , اعضا هیئت مدیره شرکت در یک صورتجلسه مکتوب اقدام به تغییر موضع شرکت گرفته شود .

ثبت انحلال شرکت

منحل شدن یک شرکت یا هر موسسه ای به معنای اتمام عمر آن شرکت سا موسسه است . انحلای شرکت به دو صورت اتفاق می افتد : انحلال اختیاری (رای صاحبان سهام , تصمیم شرکاء برای منحل کردن شرکت ) , انحلال اجباری (ورشکستگی شرکت , موضوع شرکت , زمان شرکت , حکم دادگاه , فوت یکی از شرکاء) در هر دو حالت قبل از اینکه دارایی جمعی شرکاء بینشان تقسیم شود باید تمامی طلبهای شرکت را تسویه کرده باشند و هیچ طلبکاری نماند.

نکته مهم این است که انحلال شرکت بررسی شود صورتجلسه انحلال شرکت در زمان برگزاری جلسه تنظیم می شود این صورتجلسه باید در کمتر از ۳ روز از زمان برگزاری جلسه به اداره ثبت شرکتها اعلام شود .

آدرس :

تهران میرداماد غربی کاووسیه بعد از کوچه نور به سمت خیابان ولی عصر (نرسیده به ولی عصر) پلاک ۳۴۹ طبقه ۱۲ واحد شمالی واحد ۲

۰۹۱۲۲۹۳۸۲۱۸

۰۲۱۸۸۶۶۰۵۸۱

کد خبر 569026 برچسب‌ها اختراع - ثبت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اختراع ثبت تغییر آدرس شرکت بعد از ثبت شرکت تغییر نام شرکت تغییرات شرکت انحلال شرکت فعالیت شرکت ثبت تغییرات ثبت شرکتها شرکت تغییر اداره ثبت ولی عصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۶۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث

الزام داشتن بیمه شخص ثالث برای رانندگی با انواع وسایل نقلیه از قوانین مطلوبی است که آرامش زیادی به‌همراه می‌آورد. فرقی نمی‌کند که در جریان حادثه رانندگی خاطی هستید یا کسی که دچار آسیب می‌شود، درهرحال، وجود بیمه شخص ثالث راهی برای مدیریت هزینه خسارت‌ها به‌نحوی است که همه سود ببرند. با وجود این بیمه اجباری، رانندگی حاشیه امنی پیدا می‌کند و در پناه پوشش خدماتش، وقوع حوادث مختلف قابل کنترل می‌شوند. در ادامه درباره محاسبه هزینه خرید این بیمه بیشتر می‌گوییم.

عوامل اثرگذار در تعیین هزینه بیمه شخص ثالث

سالانه، سازمان بیمه مرکزی تعرفه‌ای مشخص را برای خرید بیمه شخص ثالث اعلام می‌کند. تعیین این تعرفه هم در گروی نرخی است که قوه قضاییه برای دیه در نظر می‌گیرد. نرخ دیه وابسته به عواملی مانند تورم و شاخص‌هایی است که از سوی بانک مرکزی اعلام می‌شود. قیمتی که با در نظرگرفتن این عوامل برای خدمات بیمه شخص ثالث تعیین می‌شود، قیمت پایه دریافت خدمات آن از شرکت‌های ارائه‌دهنده بیمه یا همان بیمه‌گران است.

به‌جز نرخ پایه بیمه شخص ثالث، عوامل متنوع دیگری هم هستند که روی تعیین هزینه بیمه شخص ثالث وسایل نقلیه اثر می‌گذارند. از جمله این عوامل باید به موارد زیر اشاره کنیم:

مدل خودرو؛ سال ساخت؛ کاربری وسیله؛ اعتبار بیمه‌نامه؛ جرایم انجام‌شده؛ پوشش‌های بیمه؛ تخفیف‌های در دسترس.

مدل خودرو

بنا به اینکه چه خودرویی سوار می‌شوید و وسایل نقلیه‌تان چیست، هزینه بیمه شخص ثالث آن هم تغییراتی می‌کند. برای مثال، یکی از عوامل اثرگذار در این زمینه، تعداد سیلندرهای هر مدل از خودرو است. هرچقدر که وسیله نقلیه‌تان تعداد سیلندر بیشتری داشته باشد، هزینه بیمه شخص ثالثش هم بیشتر می‌شود. برای مثال، باید دقت کنید که هزینه بیمه شخص ثالث پژو ۲۰۶ با یک وانت باری یکسان نیست.

سال ساخت

یکی از عواملی که روی تعیین قیمت بیمه شخص ثالث نقش دارد، سال تولید آن است. اگر خودرویی بیشتر از ۱۵ سال عمر کرده باشد، هزینه بیمه آن هم افزایش پیدا می‌کند. بعد از ۱۵ سال، به‌ازای هر سال اضافه، ۲درصد به مبلغ بیمه‌تان اضافه می‌شود. بیشینه این مقدار هم ۲۰درصد است. بنابراین، حواستان باشد که لزوما نرخ و تعرفه بیمه شخص ثالث برای تمام خودروها یکسان نیست و پیش از خرید، حتما استعلامی از هزینه لازم برای خرید بیمه خودروی موردنظرتان تهیه کنید تا با آگاهی اقدام به خرید کنید.

کاربری وسیله

نرخ بیمه شخص ثالث برای تمام خودروها یکسان نیست و کاربرد آن‌ها هم در تعیین قیمت بیمه‌شان اثرگذار است. برای نمونه، خودروهای شخصی بیمه شخص ثالث ارزان‌تری نسبت به خودروهایی دارند که در نقش تاکسی‌های معمولی یا اینترنتی مشغول به فعالیت هستند. حمل بار با خودرو و کارکردهای این‌چنینی دیگر هم باعث می‌شوند که هزینه بیمه شخص ثالث برای هر وسیله متفاوت از دیگری باشد.

اعتبار بیمه‌نامه

بنا به اینکه مدت‌زمان عقد قرارداد بیمه چقدر است، هزینه بیمه شخص ثالث هم تغییر می‌کند. اعتبار بیمه‌نامه‌ها می‌تواند کوتاه‌مدت یا یک‌ساله باشد. بعضی از شرکت‌های بیمه امکان تهیه و خرید روزشمار بیمه شخص ثالث را هم فراهم می‌کنند. دقت کنید که بیمه‌های شخص ثالث کوتاه‌مدت ریسک بیشتری برای بیمه‌گران یا همان شرکت‌های ارائه خدمات بیمه دارند و به همین دلیل، نرخشان پایین‌ نیست.

جرایم انجام‌شده

یادتان باشد که به‌ازای هر روز بدون بیمه شخص ثالث، مبلغی جریمه برایتان ثبت می‌شود. این جریمه براساس نرخ و تعرفه سالانه بیمه تعیین می‌شود و هر سال متفاوت از سال دیگر است. اگر خودرو را بیمه نکنید، جریمه روزانه برایتان لحاظ می‌شود و مبلغ سنگینی شکل می‌گیرد. بنا به اینکه چقدر جریمه پرداخت‌نشده دارید، هزینه خرید و تمدید بیمه برایتان متفاوت خواهد بود.

پوشش‌های بیمه

براساس اینکه خدمات بیمه شخص ثالث چه مواردی از حوادث را تحت پوشش قرار می‌دهد، مبلغ خرید آن هم متفاوت خواهد بود. با انتخاب پوشش‌های بیشتر، هزینه خرید بالاتر می‌رود. سقف تعهدات شرکت‌های بیمه در این زمینه مهم است. در هر سال، این سقف و مبلغ کف ارائه خدمات بیمه متفاوت است. در سال ۱۴۰۲، بیشترین مبلغی که می‌توانید از بیمه شخص ثالث دریافت کنید، معادل با ۴۰۰ میلیون تومان است. حداقل میزان پوشش هم در حدود ۲۰ میلیون اعلام می‌شود.

تخفیف‌های در دسترس

شرکت‌های بیمه باید برای دریافت مبلغ پایه بیمه از قانون سازمان بیمه مرکزی پیروی کنند. بعد از اینکه نرخ اصلی مشخص شد، امکان ارائه تخفیفات مختلف از سوی شرکت‌ها وجود دارد. آن‌ها می‌توانند خرید با تخفیف‌های گوناگون را برای مشتریانشان ممکن کنند. تخفیف مهمی که در این زمینه ارائه می‌شود هم تخفیف عدم خسارت بیمه شخص ثالث است. به‌ازای هر سال که بدون تصادف بگذرد، تخفیف‌هایی برای وسیله نقلیه در نظر گرفته می‌شود. بهره‌مندی از این تخفیف‌ها راهی برای خرید ارزان‌تر بیمه شخص ثالث است.

خرید آسان برای مدیریت هزینه و آگاهی دقیق از قیمت‌ها

برای خرید بیمه شخص ثالث باید از میان شرکت‌های مختلف فعال در این حوزه، دست به انتخاب بزنید. پیداکردن مناسب‌ترین گزینه کار ساده‌ای به‌نظر نمی‌رسد و برای مقایسه شرایط و تعرفه‌های هریک باید روند تحقیقاتی دشواری را پشت‌سر بگذارید. خبر خوب آن است که با وجود سامانه‌ای مانند بیمه بازار جای نگرانی بابت انتخاب وجود ندارد. با مراجعه به این بستر آنلاین می‌توانید انواع بیمه را بی‌دردسر و راحت بخرید. در بیمه بازار، امکان واردکردن اطلاعات مربوط به وسیله نقلیه و مشاهده فهرستی کامل از بیمه‌گران برای دریافت خدمات بیمه شخص ثالث از آن‌ها وجود دارد. با مراجعه به این سامانه، فهرست شرکت‌های مختلف و شرایطشان را مشاهده و آن‌ها را با هم مقایسه کنید. در نهایت هم در فرایندی اینترنتی و ساده، اقدام به خرید بهترین بیمه شخص ثالث کنید.

برآوردی از قیمت بیمه شخص ثالث و استعلام قیمت‌ها در بیمه بازار

برای محاسبه آنلاین بیمه شخص ثالث، کافی است که از بیمه بازار کمک بگیرید. با ورود اطلاعات مربوط به وسیله نقلیه، فهرستی متناسب با مشخصات آن در اختیارتان قرار می‌گیرد. با مرور فهرست که شامل اطلاعاتی درباره قیمت و شرایط خدمات بیمه شرکت‌های مختلف است، امکان تصمیم‌گیری ساده‌تر می‌شود. با انتخاب گزینه مناسب و ورود اطلاعات و مدارک لازم هم تمام روند به‌طور اینترنتی پیش می‌رود. در عرض چند دقیقه می‌توانید صاحب بیمه‌نامه شخص ثالث خودروی خود شوید. هزینه‌ها هم به‌طور اینترنتی و با اتصال به درگاه‌های امن پرداخت از شما دریافت خواهند شد. با روش‌های تازه، امور مختلف از جمله خرید بیمه را خوشایند، ساده و دل‌چسب کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اولین تغییر بزرگ مالک جدید: استقلالِ خلیج فارس!
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • لزوم تشکیل کارگروه مشترک برای ایجاد تغییر در طرح ترافیک
  • نظر رئیس پلیس راهور درباره تغییر طرح ترافیک تهران | این سه بزرگراه نیاز شدید به بهسازی آسفالت دارند
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟