Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی پاکزاد در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه برنامه ششم توسعه بر نبود یک بانک اطلاعاتی از طرح های پژوهشی به عنوان یک نقص تاکید کرده است، اظهار کرد: برای اینکه چنین بانک اطلاعاتی مهمی شکل بگیرد، برنامه ششم یک وظیفه ای را بر دوش دبیرخانه شورای عالی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری قرار داده بود که سامانه ای را برای ثبت اطلاعات طرح های پژوهشی کشور راه اندازی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اجرایی دبیرخانه شورای عالی عتف گفت: در همین راستا و به منظور جلوگیری از دوباره کاری، موازی کاری و همچنین کارآمدی نظام تحقیق، پژوهش و فناوری در کشور، سامانه «سمات - سامانه مدیریت اطلاعات تحقیقاتی» را اوایل بهمن ماه جاری راه اندازی کرده ایم.

پاکزاد در ادامه تاکید کرد که با راه اندازی سامانه سمات، اگر دستگاه ها بخواهند طرح هایشان را اجرایی کنند، حتما باید طرح پژوهشی خود را در این سامانه ثبت کنند.

وی با بیان این مطلب که سامانه سمات برای همه دستگاه ها و شرکت ها؛ چه دولتی و چه غیر دولتی طراحی شده است، خاطرنشان کرد: دستگاه ها و شرکت ها اگر تصمیم به اجرایی شدن طرح پژوهشی خود دارند، ملزم به ثبت آن در این سامانه هستند.

معاون اجرایی دبیرخانه شورای عالی عتف ادامه داد: ارتقای جایگاه رقابت پذیری کشور در جایگاه جهانی از طریق فراهم آوری یک فضای اطلاعاتی-پژوهشی شفاف، یکپارچه، منسجم و بدون تکرار در سطح ملی برای پژوهشگران، فراهم کردن شرایط مدیریت و رهبری فعالیت های پژوهش برای مدیران و ارائه توان ملی در تولید اطلاعات علم و فناوری و پاسخ به نیازمندی های متقاضیان علم و فناوری از اهداف مهم راه اندازی این سامانه به شمار می رود.

کد خبر 4856631 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای عتف طرح های پژوهشی دستگاه های اجرایی ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نوآوری هوش مصنوعی موبایل تحقیقات علمی فناوری نانو شرکت دانش بنیان فناوری فضایی زیست فناوری اینترنت گوگل ربات هکرها دبیرخانه شورای عالی طرح های پژوهشی راه اندازی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۵۲۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • تاکید فرماندار ارومیه بر هم‌افزایی با دستگاههای اجرایی برای تحقق شعار سال
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد