Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@03:07:15 GMT

انحلال شرکتها , نحوه ثبت تغییرات شرکت

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۷۸۴۶۶

با توجه به تصمیم صاحبان شرکت باید ابتدا اعضاء هیات مدیره درخواست برگزاری جلسه را با منشی شرکت اعلام کنند و منشی شرکت با توجه به ارتباط خود با صاحبان شرکت زمانی را برای برگزاری جلسه هماهنگ می کنند و باید صاحبان سرمایه در زمان تعیین شده در جلسه حضور به هم برسانند. نکته بسیار مهم در خصوص حد نصاب جلسه برگزار شده این است جلسه در صورتی که به حضور کلیه صاحبان سرمایه برگزار شود جلسه به رسمیت شناخته می شود و در صورتی که جلسه با حضور اکثریت برگزار شود احتیاج به تشرفات دعوت می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از حضور صاحبان سرمایه تصمیم مورد نظر را به کلیه صاحبان سرمایه اعلام و موضوع تغییرات را در صورتجلسه ای تنظیم شده مورد تائید قرار می دهند.

بعد از گذراندن مراحل و شرایط مذکور ثبت تغییرات شرکت که توسط موسسه ثبتی ذهن ناب صورت می پذیرد به وسیله اداره ثبت شرکت ها ٬ به ثبت خواهد رسید.

مدارک مورد نیاز جهت تنظیم صورتجلسه تغییرات

جهت تنظیم صورتجلسه تغییرات به مدارک زیر لازم می باشد:

مدارک هویتی صاحبان سرمایه. (شناسنامه و کارت ملی برابر اصل شده یا اصل آن جهت رویت ) مدارک هویتی شرکت. (اساسنامه ٬ اظهارنامه ٬ روزنامه رسمی آخرین تغییرات اعمال شده در شرکت یا موسسه ) مدارک هویتی مدیر عامل و یا اعضاء هیات مدیره ای که خارج از صاحبان سرمایه می باشند. مدارک هویتی نماینده صاحبان سهام. ارائه لیست آخرین سهامداران و میزان سهام یا سهم الشرکه هر شخص حقیقی یا حقوقی. بابت انجام تغییرات شرکت یا موسسه باید هیچ گونه بدهی مالیاتی یا بدهی به روزنامه رسمی و کثیرالانتشار شرکت نداشته باشد تا بتوان تغییرات درخواستی را اعمال نمود.

مدارک لازم به منظور ثبت تغییرات شرکت

با توجه به جلسه برگزار شده مدارک زیر باید به موسسه ثبتی ذهن ناب تحویل داده شود :

در صورت حضور اکثریت صاحبان سرمایه آگهی دعوت که توسط موسسه ذهن ناب جهت چاپ به روزنامه کثیرالانتشار تنظیم و به چاپ برسد. صورتجلسه تنظیم شده توسط موسسه ذهن ناب که به امضاء کلیه صاحبان سرمایه شرکت یا موسسه رسیده باشد در ۳ نسخه ( یک نسخه برای اداره ثبت شرکت ها یک نسخه برای بایگانی در موسسه ذهن ناب یک نسخه بعد از آگهی شدن صورتجلسه برای شرکت مورد نظر ارسال میگردد.) مهر و امضاء رسیده باشد. امضاء و مهر وکالتنامه وکیل که مسئول رسیدگی و تنظیم کلیه موارد فوق می باشد.وکیل مورد نظر می تواند برای امضاء دفاتر و پرداخت حق الثبت موارد مورد درخواست موکل اقدام نماید. (به صورت دلخواه می باشد ) .

نکته : در صورت تشریفات دعوت صاحبان سرمایه باید موارد قانونی طی شود.

موارد عنوان شده نمونه هایی از تغییرات شرکتها بود که به اختصار توضیح داده شد. برای ثبت تغییرات شرکت و تنظیم صورتجلسات تغییرات و سایر موارد مربوط به آن ، نیاز به حضور یک یا چند کارشناس و یا مشاور حقوقی بیش از هر زمان دیگری احساس می شود. ما با ارایه مشاوره رایگان و ارایه خدمات بهینه همیشه همراه شما خواهیم بود. هزینه کمتر خود را با مشاوره های دقیق ما حس کنید.

در صورتی که تمایل به ثبت تغییرات شرکت یا موسسه غیر تجاری خود دارید و این افتخار را می خواهید به موسسه ثبتی ذهن ناب بدهید ٬ فرم زیر را پرینت گرفته و تکمیل کنید و با مدارک مورد نیاز جهت ثبت صورتجلسه تغییرات که در مطالب فوق ذکر شده است برای موسسه توسط ایمیل یا فایل ضمیمه زیر ارسال کنید تا در سریعترین زمان و بهترین کیفیت تغییرات شرکت یا موسسه شما به ثبت برسد.

برای کسب اطلاع از قیمت تنظیم و ثبت صورتجلسات تغییرات بعد از تکمیل و ارسال فرم و مدارک خواسته شده فوق حتماً با موسسه ثبتی ذهن ناب تماس خاصل فرمائید تا تفاوت را احساس کنید.

انواع انحلال شرکت

انحلال در شرکت های سهامی خاص , مسئولیت محدود , نسبی , تضامنی , موسسات غیر تجاری می تواند به دلایل زیر باشد :

انحلال اجباری شرکت در صورت ورشکستگی شرکت : در زمانی که بر اثر زیان های وارده , حداقل نصف سرمایه شرکت از میان برود , هیات مدیره مکلف است طبق ماده ۱۴۱ لایحه قانون اصلاح قسمتی از قانون تجارتبلافاصله مجمع عمومی صاحبان سهام تشکیل داده و یا با افزایش سرمایه توسط شرکاء و سهامداران و یا کاهش سرمایه درج شده در مدارک هویتی شرکت سرمایه را یکسان سازی کنند. موضوع شرکت: وقتی که شرکت موضوعی را که برای آن تشکیل شده بوده را به انجام رسانیده و یا انجام آن غیر ممکن بوده و از ادامه آن منصرف شده اند. زمان شرکت : در صورتی که شرکت برای تاریخ معینی تشکیل گردیده باشد و آن زمان به پایان رسیده باشد. ( مگر آنکه مدت ذکر شده قبل از انقضاء تاریخ تمدید گردیده باشد.) حکم دادگاه : در صورتی که صدور حکم قطعی دادگاهصادر شود. فوت یکی از شرکاء : در مورد فوت یکی از شرکاء اکر به موجب اساسنامه پیش بینی شده باشد. انحلال اختیاری شرکت تصمیم شرکاء : در صورت تصمیم عده ای از شرکاء که سهم الشرکه آنها بیش از نصف سرمایه شرکت باشد. رای صاحبان سهام : در صورتی که صاحبان سهام به هر دلیلی رای به انحلال دهند. مدارک مورد نیاز برای انحلال شرکت

جهت انحلال شرکت ها و موسسات غیر تجاری مدارک زیر را باید به موسسه ذهن ناب همشهری ارائه نمایید :

تعیین زمان جلسه که کلیه سهامداران و یا شرکاء و بازرسین در آن حضور داشته باشند. وکالتنامه شخص حقوقی از سهامداران در صورت غیاب شخص حقوقی وجود سربرگ شرکت در جلسه. مدارک هویتی سهامداران شرکاء و بازرسین شرکت (شناسنامه و کارت ملی یا کارت هوشمند). مدارک هویتی شرکت مورد نظر (اساسنامه – اظهارنامه – شرکتنامه – روزنامه رسمی تاسیس – روزنامه رسمی آخرین تغییرات و میزان سهام و سرمایه سهامداران و شرکاء). وجود مهر شرکت مورد نظر در جلسه. امضاء وکالتنامه وکیل در صورت احتیاج به وکیل. مدارک هویتی مدیر تصویه و کد پستی محل تصویه شرکت. هزینه انحلال شرکت

هزینه انحلال شرکت شامل موارد زیر می باشد :

حق الوکاله وکیل و حق الثبت صورتجلسه انحلال شرکت. تنظیم اوراق مربوط انحلال شرکت. ورود سیستمی صورتجلسه انحلال. پرداخت هزینه روزنامه های رسمی و روزنامه کثیرالانتشار شرکت منحل شده. تنظیم و ثبت اشخاص حقوقی شرکت از جمله معرفی نامه اشخاص حقوقی و استعلام های مربوطه برای اشخاص حقوقی. تنظیم و ثبت کد فراگیر اشخاص غیر ایرانی. انحلال شرکت در شهرستان ها و شهر هایی به جزء تهران با هزینه کمتر و بدون وکیل انجام می شود.

توجه داشته باشید کلیه زمان در نظر گرفته انحلال شرکت در زمانی بین ۳ الی ۱۰ روز کاری انجام می شود و هیچ فرقی ندارد که چه تعداد عضو و سهامدار ٫ چه مقدار سرمایه و چه مقدار سهم داشته باشند. این زمان از تحویل و تکمیل اوراق به موسسه حساب می شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: ثبت تغییرات شرکت رپرتاژ آگهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۷۸۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع خدمات دولتی برای صاحبان مجوزی که شناسه یکتا ندارند

امیر سیاح رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت صمت گفت: به طور کلی خدمات دولت به صورت غیر مستقیم در حال انجام است، ولی امروزه از طریق شناسه یکتا این خدمات صورت می گیرد. 

به گفته رئیس مرکز بهبود فضای کسب و کار وزارت صمت، افرادی که مجوزهای شناسه یکتا را نداشته باشند نمی توانند خدمات دریافت کنند.  اگر تولید کننده و یا فعال اقتصادی باشند شامل این گروه خواهد شد. 

 سیاح تصریح کرد: با شناسه یکتا تمامی افراد می توانند نوع فعالیت عرضه کننده خدمت را تشخیص دهند و از نوع فعالیت عرضه کننده خدمت فعالان اقتصادی اطمینان حاصل کنند.

 او تصریح کرد: درگاه ملی مجوزها باعث شده جلوی تخلفات ،کالاهای فیک و  دیگر موارد گرفته شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • آیا پاسپورت برای آیلتس لازم است؟ نکاتی که باید بدانید!
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • صاحبان صنایع استان بوشهر برای جذب دانشجویان بورسیه اقدام کنند
  • جذب دانشجویان توسط صاحبان صنایع از طریق سامانه سیب
  • قطع خدمات دولتی برای صاحبان مجوزی که شناسه یکتا ندارند
  • نحوه بارگذاری مدارک پذیرفته‌ شدگان آزمون آموزگاری + لینک بارگذاری و مدارک لازم